Publicitatea si promovarea proiectului

Toate activitatile de publicitate din cadrul proiectului sunt implementate în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 1159/2000. 

Masuri de publicitate/asigurare a vizibilitatii proiectului realizate pâna în prezent: 
 - Montare panouri de afisaj cu informatii referitoare la lucrarile desfasurate în locatiile proiectului Adjud, Panciu, Odobesti, Homocea, Marasesti pentru contractele PLG 01, PLR 06, PLR 07, PLR 08, PLR 09, PLR 10.
 - Realizarea brosurii de prezentare a proiectului, având elemente  prin care este identificat proiectul din Vrancea precum si siglele obligatorii  prevazute în "Manualul de identitate vizuala pentru Programul Operational Sectorial "Mediu" si "Manualul de identitate vizuala pentru Instrumentele Structurale 2007-2013 in Romania" care au fost distribuite la conferințele de presa organizate pentru cele sase contracte de lucrari lansate în 2011.
 - Realizare fluturasi de informare a populatiei afectata de lucrari: au fost realizati  fluturasi, printati color, pentru 5 contracte de lucrari.
 - Realizare mape proiect: au fost realizate mape de presa printate color, distribuite la conferințele de presa organizate pentru cele sase contracte de lucrari lansate pâna în prezent.  Acestea au inclus brosura generala de prezentare a proiectului, pix, caiet, DVD.
 - Realizare bannere: a fost realizat un banner de interior de dimensiuni 4 x 1.2 m pentru sali cu capacitate mai mare de 100 persoane, acesta fiind utilizat la toate conferintele de presa organizate pâna în prezent, si un banner roll-up de interior acesta fiind utilizat la toate  conferintele de presa organizate pâna în prezent. Acestea respecta cerintele <<Manualului de identitate vizuala pentru Programul Operational Sectorial "Mediu">> si ale <<Manualului de identitate vizuala pentru Instrumentele Structurale 2007-2013 in Romania>>.
 - Realizarea unui site de web. Situl web va fi unul din principalele instrumente de PR/ comunicare prin postarea informatiilor actualizate privind progresul
 - Conferinte de presa: au fost organizate conferinte de presa pentru sase  contracte de lucrari: PLR 08 - "Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Panciu", PLR 10 - "Construirea retelei de canalizare în localitatea Homocea, Judetul Vrancea", PLR 09 - "Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Adjud", PLR 06 - "Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Odobesti", PLR 07 - "Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Marasesti", PLG 02 - "Reabilitare, extindere si constructie statii de epurare în aglomerarile Odobesti, Marasesti, Panciu, Adjud si Homocea"
 - Comunicate de presa publicate in doua ziare cotidiene cu tiraj ce acopera zona judetului Vrancea pentru sapte contracte de lucrari:
 1. PLG 01 "Reabilitarea si extinderea fronturilor de captare, aductiuni, statii de clorare, rezervoare si statii de pompare în aglomerarile Odobesti, Marasesti, Panciu si Adjud"
 2. PLR10   Homocea - "Construirea retelei de canalizare în localitatea Homocea, Judetul Vrancea",
 3. PLR 09 Adjud - "Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Adjud, Judetul Vrancea - Lot 1 si Lot 2",
 4. PLR 08 Panciu - "Reabilitarea si extinderea retelei  de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Panciu, judetul Vrancea - Lot 1 , Lot 2 si Lot 3",
 5. PLR 07 Marasesti -"Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Marasesti, Judetul Vrancea  - Lot 1 si Lot 2",
 6. PLR 06 Odobesti - "Reabilitarea si extinderea retelei de alimentare cu apa si canalizare în aglomerarea Odobesti, Judetul Vrancea - Lot 1 si Lot 2",
 7. PLG 02 Statii de epurare - "Reabilitare, extindere si constructie statii de epurare în aglomerarile Odobesti, Marasesti, Panciu, Adjud si Homocea"
Comunicatele au continut  informatii relevante legate de zona lucrarilor, tipul lucrarilor si perioada de derulare, precum si informatii legate de publicitatea contributiei Uniunii Europene.

 
 
 
0237 226.400 telverde
 
 

Telefon: 0237 226.401
Fax:        0237 226.402
E-mail:  secretariat@cupfocsani.ro

 
 
 
 
 

Pentru dezvoltarea serviciilor de apă şi canalizare puse la dispoziţie populaţiei şi îmbunătăţirea serviciilor prestate, menţinând în acelaşi timp tarifele în limite suportabile pentru utilizatori, fosta regie autonomă CUP R.A Focşani a fost...
» mai multe detalii

 
 
 
 
 

Buletine de calitate a apei

 
 
 
 
 
Informaţii utile

Programe casierii

 • Focșani
   

  Progam casierie Focșani

  Luni - Vineri - 8 - 18
   
 • Mãrãșești
   

  Progam casierie Mãrãșești

  Luni - Vineri - 8 - 14, 15 - 17
   
 • Adjud
   

  Progam casierie Adjud

  Luni - Vineri - 8 - 14:30, 15 - 16:30
   
 • Panciu
   

  Progam casierie Panciu

  Luni - Vineri - 8 - 14:30, 15 - 16:30
   
 • Odobești
   

  Progam casierie Odobești

  Luni - Joi - 8 - 14, 14:30 - 16:30
  Vineri - 8 - 15:30
   
 • Rural
   

  Progam casierie Rural

   

Legislatie

Întrebari frecvente
Ce reprezintã diferențele de cantitãți de apã ce apar pe facturã?

 
 
 
 
© 2011 SC CUP SA Focşani. Toate drepturile rezervate