Evenimente

Începerea oficială a proiectului a avut loc odată cu lansarea în 10 noiembrie 2010 a primului contract de lucrări destinat reabilitării  şi extinderii fronturilor de captare, aducţiuni, staţii de clorare, rezervoare şi staţii de pompare în aglomerările Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu şi Adjud.

În data de 23 martie 2011, a fost organizată conferinţa de presă de deschidere oficială a contractului de lucrări "Reabilitarea si extinderea reţelei  de alimentare cu apă şi canalizare în aglomerarea Panciu, judeţul Vrancea – Lot 1, Lot 2 şi Lot 3".

Pentru contractul "Construirea reţelei de canalizare în localitatea Homocea" în data de 24 martie 2011 a avut loc conferinţa de presă de deschidere oficială a acestui contract.

În data de 29 martie 2011, a fost organizată conferinţa de presă de deschidere oficială a contractului de lucrări "Reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în aglomerarea Adjud".

Lucrările din Mărăşeşti  au fost lansate oficial în data de 30 martie 2011, când s-a desfăşurat conferinţa de presă pentru contractul "Reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în aglomerarea Mărăşeşti".

În data de 28 aprilie 2011, a fost organizată conferinţa de presă de deschidere oficială a contractului de reabilitare, extindere şi construcţie de staţii de epurare în 5 aglomerări: Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu, Adjud şi Homocea.

Contractele ce se vor derula în Focşani au fost inaugurate în data de 26 iulie 2011  odată cu organizarea conferinţei de presă de deschidere oficială a contractelor de lucrări  pentru reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în municipiu.

Joi, 11 august 2011, a fost organizată conferinţa de presă de deschidere oficială a contractului de lucrări  pentru reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în comuna Cîmpineanca.

În data de 21 martie 2014 a fost organizată o conferinţă de presă cu ocazia terminării mai multor contracte. A fost prezentat stadiul proiectului de catre directorul CUP Focşani. 

În data de 18 februarie 2016 au avut loc 3 conferințe de presă pentru informarea publicului în legătură cu implementarea proiectului și prezentarea bilantului următoarelor contracte de lucrări:

 •  „Automatizarea și monitorizarea sistemului de alimentare cu apă precum și a stațiilor de pompare pentru apele uzate colectate din localitățile Focșani, Cîmpineanca și Goleşti, aglomerarea Focșani, județul Vrancea”
 • „Reabilitarea şi extinderea reţelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Focșani Lot 4, județul Vrancea”
 • „Reţele de canalizare în localitatea Homocea,judeţul Vrancea”.

 

 
 
 
0237 226.400 telverde
 
 

Telefon: 0237 226.401
Fax:        0237 226.402
E-mail:  secretariat@cupfocsani.ro

 
 
 
 
 

Pentru dezvoltarea serviciilor de apă şi canalizare puse la dispoziţie populaţiei şi îmbunătăţirea serviciilor prestate, menţinând în acelaşi timp tarifele în limite suportabile pentru utilizatori, fosta regie autonomă CUP R.A Focşani a fost...
» mai multe detalii

 
 
 
 
 

Buletine de calitate a apei

 
 
 
 
 
Informaţii utile

Programe casierii

 • Focşani
   

  Progam casierie Focşani

  Luni - Vineri - 8 - 18
   
 • Mărăşeşti
   

  Progam casierie Mărăşeşti

  Luni - Vineri - 8 - 14, 15 - 17
   
 • Adjud
   

  Progam casierie Adjud

  Luni - Vineri - 8 - 14:30, 15 - 16:30
   
 • Panciu
   

  Progam casierie Panciu

  Luni - Vineri - 8 - 14:30, 15 - 16:30
   
 • Odobeşti
   

  Progam casierie Odobeşti

  Luni - Joi - 8 - 14, 14:30 - 16:30
  Vineri - 8 - 15:30
   
 • Rural
   

  Progam casierie Rural

   

Legislatie

Întrebari frecvente
Ce reprezintă diferenţele de cantităţi de apă ce apar pe factură ?

 
 
 
 
© 2011 SC CUP SA Focşani. Toate drepturile rezervate