COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Alimentare cu apă și canalizare în Vânători

Lucrările de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Vrancea continuă, miercuri, 8 mai 2019, fiind inaugurat șantierul de lucru pentru comuna Vânărori.

Aici proiectul se derulează pe o perioadă de doi ani și jumătate și vizează crearea unei rețele de alimentare cu apă pe o lungime de 15.622 metri, în timp ce sistemul de canalizare va cuprinde o rețea de 15.529 metri.

Valoarea totală a proiectului, asigurată în procent de 85% din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructura Mare - POIM, este de aproximativ 950 mil. lei iar suma alocată pentru lucrările derulate în Vânători este de aproape 24 mil. lei.

Evenimentul a avut loc în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Vrancea, Cristian Dănuț, a directorului CUP SA Focșani, Gheorghe Vasilescu, a primarului comunei Vânători, Ionel Lupu, a reprezentantului companiei care execută lucrările și a unor reprezentanți ai Consiliului Județean, ai Companiei de Utilități Publice și ai primăriei Vănători.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice @ 2020 | Toate drepturile rezervate