COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Date contact

Compania de Utilități Publice Dispecerat: +40 237 226 400 / +40 372 726 400 Relatii cu publicul: +40 237 238 531 Adresa: Str. N. Titulescu nr. 9, Focșani, Vrancea Email: secretariat@cupfocsani.ro Website: www.cupfocsani.ro

Bine ați venit pe pagina de contact a Companiei de Utilități Publice SA Focșani, operator regional al serviciilor de apă și de canalizare.

Pentru a ușura procesul de comunicare cu dumneavoastră, vă stăm zilnic la dispoziție cu următoarele numere de telefon, fax, adresa de e-mail, formularul de contact de pe site sau vă așteptăm în sediile noastre pentru a comunica în mod simplu și direct.

Principiile pe care ne bazăm în comunicarea cu toți cei cărora le furnizăm servicii sunt respect pentru profesie și utilizatori, precum și empatie în procesul de comunicare.

ATENȚIE!!

  Începând cu luna ianuarie 2008, adresa de e-mail cup_ra@bbs.ro nu mai este validă.

  Adresa oficială de e-mail a operatorului CUP SA Focșani este: secretariat@cupfocsani.ro.

  Sucursale

  Sucursala Apă Canal Focșani

  Sucursala Apă Canal Adjud

  Sucursala Apă Canal Odobești

  Sucursala Apă Canal Panciu

  Sucursala Apă Canal Mărășești

  Sucursala Apă Canal Rural


  Formular contact

  Am fost informat despre Politica de confidentialitate a operatorului si consimt ca datele mele cu caracter personal scrise mai sus sa fie prelucrate de operator in scopul solutionarii aspectelor transmise prin formularul de contact sau pentru primirea informatiilor de interes public referitoare la asigurarea serviciilor de utilitati publice.
  Sunt de acord cu Termeni si Conditii

  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
  Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
  Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate