COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Alimentare cu apă și canalizare în Vânători

Lucrările de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Vrancea continuă, miercuri, 8 mai 2019, fiind inaugurat șantierul de lucru pentru comuna Vânărori.

Aici proiectul se derulează pe o perioadă de doi ani și jumătate și vizează crearea unei rețele de alimentare cu apă pe o lungime de 15.622 metri, în timp ce sistemul de canalizare va cuprinde o rețea de 15.529 metri.

Valoarea totală a proiectului, asigurată în procent de 85% din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructura Mare - POIM, este de aproximativ 950 mil. lei iar suma alocată pentru lucrările derulate în Vânători este de aproape 24 mil. lei.

Evenimentul a avut loc în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Vrancea, Cristian Dănuț, a directorului CUP SA Focșani, Gheorghe Vasilescu, a primarului comunei Vânători, Ionel Lupu, a reprezentantului companiei care execută lucrările și a unor reprezentanți ai Consiliului Județean, ai Companiei de Utilități Publice și ai primăriei Vănători.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate