COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Inaugurare lucrări în Urechești și Obrejița

Investițiile în infrastructura de apă și canalizare continuă în județul Vrancea. Proiectul derulat cu fonduri europene se află în diverse stadii de implementare, fie că e vorba de semnarea ultimului contract de lucrări, așa cum s-a întâmplat astăzi, 14.02.2020, la Consiliul Județean Vrancea – pentru gruparea Măicănești, fie că demarează noi lucrări.

În prezența președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a directorului CUP SA Focșani, Gheorghe Vasilescu, a primarilor celor două comune aflate astăzi în centrul atenției și a reprezentantului firmei executante, au fost inaugurate lucrările în localitățile Urechești și Obrejița.

Apa potabilă de calitate și colectarea apelor uzate sunt elemente esențiale în viața oricărei comunități. La finalul investițiilor în cele două comune, un număr de aproximativ 4.100 de locuitori vor beneficia de extinderea sistemului de alimentare cu apă și de înființarea sistemului de canalizare.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate