COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Eforturi pentru asigurarea apei

Numărul de utilizatori a crescut foarte mult în ultima perioadă, ca urmare a revenirii în țară a multor persoane, în contextul generat de răspândirea virusului Covid-19 la nivel global. Drept rezultat, dar și pe fondul existenței unor surse de apă neîndestulătoare și a secetei din această primăvară, nu mai putem furniza permanent apă potabilă în unele comune în care operăm servicii.

Până la finalizarea investițiilor în derulare la acest moment, care vor îmbunătăți substanțial calitatea serviciilor oferite, pentru a asigura totuși un minim de apă necesar, suntem nevoiți ca, începând cu data de 11 aprilie 2020, să furnizăm apă în comuna Cotești doar în anumite intervale orare sau alternativ (o zi da, una nu).

Astfel, în zona Cotești – str. Izvor nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, Progresului, Hurhuia, Drumul Matului, satul Goleștii de Sus, precum și în zona Valea Cotești – str. Independenței, Trandafirilor, Credinței, Izvor, Aurora, Violetelor nr. 37, 39, 40, 41, 43, 45, 47, 49 – apa va fi asigurată zilnic între orele 6:00 - 12:00 și 17:00 - 06:00.

În zona Piața Cotești – str. Echității, Vadului, Crizantemelor, Azurului, Magnoliei, Morii, Gîrlei – apa va fi furnizată zilnic între orele 6:00 - 12:00 și 17:00 - 22:00.

În satul Budești – str. Eternității, Zefirului, Măceșului, Mărului, Mălinului, Prunului, Violetelor, Matului, Avântului, Fântânelor, Primăvenii, Socului, Loturi, Cenușari – apa va fi furnizată alternativ (o zi da, una nu), începând cu ziua de 11.04.2020.

De asemenea, în satul Budești - pe str. Culturii, Castanului, Mușcatelor, Spicului, Răzoare, Liliacului, Grădinarilor, Răsăritului, Dornei, dar și în satul Odobasca – str. Funcționarului, Rozelor, Muzelor, Miresmelor, Pădurii, Liniștei, Ficusului – apa va fi furnizată alternativ, începând cu data de 12.04.2020.

Reamintim că începând cu data de 3 aprilie 2020, o situație asemănătoare este și în comuna Tâmboești, unde apa este furnizată în intervalele orare 6:00 - 13:00 şi 17:30 - 22:00.

În funcție de evoluția situației, de cerințe și de consumul înregistrat, programul poate fi adaptat (intervalul orar se poate micșora sau mări). 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate