COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Astăzi Servicii Mai Bune Ca Ieri | Maine Servicii Mai Bune Ca Astăzi
Data : 31/12 2023 Status proiect : Finalizat

DIGITALIZARE

Compania de Utilități Publice SA Focșani implementează, în perioada 2022 - 2023, Proiectul „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”, cod MYSMIS 158295.

 

In data de 07.04.2023,  Compania de Utilități Publice SA - în calitate de Beneficiar  a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”.

 

In data de 10.08.2023 s-a semnat contractul de furnizare-servicii „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”.

 

Valoarea totală a contractului de finantare semnat este de 11.780.773,60 lei.

Activitatile de investiti din cadrul contractului de furnizare-servicii fac parte din proiectul: „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”. Furnizarile/Serviciile sunt administrate si gestionate de Operatorul Regional pentru judetul Vrancea, SC CUP SA Focsani.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate