COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare

Digitalizare

Compania de Utilități Publice SA Focșani implementează, în perioada 2022 - 2023, Proiectul „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”, cod MYSMIS 158295.

In data de 07.04.2023,  Compania de Utilități Publice SA - în calitate de Beneficiar  a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”.

In data de 10.08.2023 s-a semnat contractul de furnizare-servicii „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”.

Valoarea totală a contractului de finantare semnat este de 11.780.773,60 lei.

Activitatile de investiti din cadrul contractului de furnizare-servicii fac parte din proiectul: „Creşterea gradului de digitalizare a infrastructurii de apă şi canalizare în vederea optimizării operării sistemelor de apă canal din aria de operare”. Furnizarile/Serviciile sunt administrate si gestionate de Operatorul Regional pentru judetul Vrancea, SC CUP SA Focsani.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate