COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Compania de Utilități Publice

Operator Regional al Serviciilor de Apă și Canalizare

Furnizarea de apă potabilă și canalizarea-epurarea apelor uzate au făcut obiectul de activitate al Companiei încă din vechi timpuri, teritorial fiind operator de servicii apă potabilă și canalizare până în anul 1990 în toate orașele din județul Vrancea. Prin restructurări succesive și politici de reducere a activității doar la nivel de localitate, aceste servicii s-au degradat în orașele mici. Doar CUP SA Focșani a reușit, prin operarea în municipiul Focșani a serviciilor de apă și canalizare, să devină capabilă să re-opereze aceste servicii la nivel județean, începând cu anul 2008.

În dorința de a continua dezvoltarea serviciilor de apă și canalizare puse la dispoziție populației, de a îmbunătăți serviciile prestate, dar și de a menține tarifele în limite suportabile pentru utilizatori, fosta regie autonomă CUP RA Focșani a fost reorganizată din 2008 în societate comercială pe acțiuni, în vederea înființării unui Operator Regional pentru componenta de apă și canalizare.

Citește ...

Alertele mele

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, CUP SA Focșani vă poate anunța în timp real despre oprirea alimentării cu apă, cauzată de o avarie sau de o lucrare programată pe rețeaua publică.

Singura condiție este ca dumneavoastră să ne puneți la dipoziție numărul de telefon mobil, astfel încât să vă putem trimite, cu ajutorul operatorului Netopia, respectivul mesaj de interes public.

Detalii.

Servicii

Serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare cuprind totalitatea activităţilor de utilitate publică şi de interes economic şi social realizate în scopul captării, tratării, transportului, înmagazinării şi ...

... distribuirii apei potabile tuturor utilizatorilor de pe teritoriul unei localităţi,respectiv pentru colectarea, transportul, epurarea şi evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice.

Detalii.

Stiri > articole

Apa Media

Fii sociabil

Intelege Facturarea

Informatii

Calitatea Apei

Laborator

Apă meteorică

Detalii

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate